Η Εταιρεία μας - Tselios Bagno

1972

Το 1972 ο ιδρυτής της εταιρίας μας, Τσέλιος Ιωάννης, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη οδό Βύρωνος με είδη υγιεινής και υδραυλικά είδη. Στόχος του να προμηθεύει την αγορά με πρωτοποριακά υλικά, όπως τα πρώτα πλακάκια εμαγιέ για δάπεδο διαστάσεων 15×15 και 20×20 από εργοστάσια όπως  ceramica Imola και ceramica Ranio, και τους πρώτους χαλκοσωλήνες για ύδρευση του εργοστασίου Viohalco.

1975

Το 1975 με την ίδρυση της ομόρρυθμης εταιρίας, γίνεται και η μετακόμιση της εταιρίας μας σε κατάστημα δύο ορόφων στην οδό Σκεύου Ζερβού. Ταυτόχρονα γίνεται και η έναρξη συνεργασίας με την εταιρία κολοσσό στα είδη υγιεινής Pozzi, η οποία και ένα χρόνο αργότερα μετονομάζεται σε Pozzi Ginory, και η συνεργασία θα συνεχιστεί μέχρι και το 2010.

1990

Το 1990 σηματοδοτεί και την επόμενη γενιά της εταιρίας μας, με το νέο κατάστημα της Ρόδου Λίνδου. Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και προέλευση πολλών φίλων συνεργατών και πελατών μας. Στο νέο κατάστημα παρουσιάστηκαν νέες συνεργασίες όπως πλακάκια από ceramica Santagostino και μπαταρίες Hansa.

2004

Φτάνοντας στο 2004, γίνεται η επέκταση του καταστήματος και η ριζική ανακαίνιση του κτηρίου, με το αρχιτεκτονικό γραφείο του κ. Κώστα Κωνσταντίνιδη  να δημιουργεί ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό και την επένδυση του κτηρίου με πλακάκι.

2018

Πλέον οδεύουμε στη νέα εποχή με τη Τρίτη γενιά στη εταιρία μας. Με στόχο την «ποιότητα στην καλύτερη τιμή», Οι άνθρωποι της εταιρίας ενημερώνονται συνεχώς για τα νέα υλικά, τις νέες τάσεις του σύγχρονου design και της μόδας που βελτιώνουν και κάνουν πιο απολαυστικό τον τρόπο ζωής. Έτσι είναι σε θέση να σας πληροφορούν και να συνεργάζονται μαζί σας για να πετυχαίνουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

el